Kezdődjön az év rendszerezéssel! - Cipős dobozok bevetésen...

Az elmúlt hónapokban nem sok mindenre jutott és jut - jelenleg is - időm. Így néha, csak ledobálok dolgokat éppen oda, ahol szabad helyet látok, ami mindemellett borzasztóan zavar is. Majd, amikor már nagyon szúrja a szemem és végre időm akad, próbálok úrrá lenni a káoszon 😉. Mostanság sarokról-sarokra haladok, s egy-egy részletet rendbe rakok, csinosítok. Utána olyan jó érzés ránézni, így igyekszem ezt az állapotot meg is tartani. Mivel az évem arról szól, hogy minimális ráfordítással, régi vagy használt tárgyak újrahasznosításával változtassak a környezetemen, ezen a vonalon haladtam most is. 
A hálószobában van egy fali polc, ami nagyon kis kreatív darab. Gerendákra erősített köteleken lógnak a sötétbarnára pácolt polcok, kontrasztban a fehér falakkal. Hozzám illik 😍, nah de, ami rajta volt, azt most megmutatom nektek.


Van itt minden kérem szépen: gázspray az angyalka mellett, kontaktlencse kellékek, napszemüveg, kábelek, sok-sok végeláthatatlan papírkupac és a cipős doboz. 😥


Zárt tároló hiányában ezek a holmik szem előtt maradtak, így a dobozokban való elrejtés lehet egyelőre opció. Szóval elővettem a jó öreg cipős dobozokat és neki kezdtem festeni.


Először alapoztam, majd száradás után akrillal és táblafestékkel átkentem a dobozokat. Kettő rétegre szükség volt, viszont a végén kihagytam a lakkozást. Úgy gondolom enélkül is tartós lesz, hisz sokat forgatni, mozgatni nem fogjuk. Zöld, kék árnyalatokat használtam. A dobozok elejére ragasztottam arany betűket, melyeket összerakva az "otthon" szót kapjuk. A betűket hobbi ragasztóval rögzítettem. 
A dobozok belseje jó állapotban van, így azok maradtak eredetiek. Lássuk a végeredményt 😍:Azért így jobb, ugye? Már csak a virágok hiányoznak...